sulje

Varastopalvelut

Täytämme kaikki varastoinnin tarpeet

Tarjoamme asiakkaillemme vaatimusten mukaan korkealuokkaista varastointipalvelua sisältäen tuotteiden kokonaisvaltaisen käsittelyn ja siihen sisältyvät laatu- ja turvallisuusvaatimukset.

Käytössämme on runsaasti nykyaikaista lämmintä sekä kylmää stabiilia varastotilaa. Pystymme käsittelemään monipuolisen laitteiston ansiosta kaikenlaisia tuotteita asiakkaan vaatimuksien mukaan. Ammattitaitoinen henkilökunta pystyy mukautumaan asiakkaan laatujärjestelmiin ja tiedonsiirtojärjestelmiin ilman ongelmia. Käytössämme on moderneja tiedonsiirtojärjestelmiä sekä kokonaisvaltainen toiminnanohjausjärjestelmä. Erinomaisten sijaintiemme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kilpailukykyistä ja kuljetustehokasta varastointipalvelua kellon ympäri.

Terminaalimme on suunniteltu tarjoamaan joustavuutta rahdin käsittelyyn, lajitteluun ja varastointiin. Asiakkaanamme voit hyödyntää laajaa terminaalipalveluiden valikoimaa, johon kuuluu esimerkiksi nopea konttien ja kappaletavarakuljetusten purku ja välitön siirto. Tarjoamme myös räätälöityjä lajittelu- ja pakkauspalveluja sekä crossdocking-palveluja rahdin lähettämiseksi eteenpäin mihin tahansa.Tarpeidesi mukaan voimme tarjota sinulle lisäarvopalveluja, kuten tavaran kunnon tarkistaminen, huollot, korjaukset (myös sähkölaitteisiin), valokuvaukset ja uudelleenpakkaamisen.

  • Lämmintä ja kylmää varastotilaa
  • Laajat lisäarvopalvelut
  • Laaja materiaalin käsiteltävyys
  • Ammattitaitoinen henkilökunta

Huonekalujen varastointiin soveltuvia varastoja on käytössä Helsingissä, Turussa, Tampereella, Seinäjoella, Oulussa ja Torniossa. Katso toimipisteiden sijainnit tästä.

"Äidin muutto tänne Sveitsiin sujui hienosti. Palvelu Valkeakoskella, pakkausapu ja neuvot tulivat uudestaan ja uudestaan väsymättömästi."

Helga Dill, Sveitsi

"Kuljettajan ammattitaito lastaajana oli silmiinpistävän hyvää ja porukan yhteistyö oli aktiivista ja asiallista."

Sakke, muutto Brysselistä Suomeen

"Haluan vielä muistuttaa, että kiitätte muuttoporukkaanne ja kuljettajaa ihan erityisesti puolestamme loistavasta palvelusta."

Pauliina