sulje

Muutot ulkomaille

Ulkomaan muuttojen asiantuntija

 

Kun muutat Suomesta EU:n ulkopuolelle

Onko uusi kotisi EU:n ulkopuolelle ? Hansa hoitaa muuttosi korkealla ammattitaidolla ja erinomaisella palvelulla on määränpääsi missä päin maapalloa tahansa.
Jotta muuttosi sujuu jouhevasti varaa aikaa riittävästi. Odotamme tarjouspyyntöäsi 1–3 kuukautta ennen suunniteltua muuttoajankohtaa.

Voit varata meiltä palveluneuvojan henkilökohtaisen käynnin tai voimme suorittaa kotisi kartoituksen videoneuvottelu palvelumme Hansa in home palvelun kautta johon tarvitset vain älypuhelimen tai tabletin. Arviokäynti tai Hansa in Home palvelun suosittelemme toteutettavaksi jotta saamme kokonaiskuvan tarpeesta tarkan tarjouksen antamiseen.Kun muutat Suomeen EU:n ulkopuolelta

Hansa hoitaa muuttosi korkealla ammattitaidolla ja erinomaisella palvelulla on kotisi missä päin maapalloa tahansa. Jotta muuttosi sujuu jouhevasti varaa aikaa riittävästi. Odotamme tarjouspyyntöäsi 1-3 kuukautta ennen suunniteltua muuttoajankohtaa.

Voit varata meiltä palveluneuvojan henkilökohtaisen käynnin tai voimme suorittaa kotisi kartoituksen videoneuvottelu palvelumme Hansa in home palvelun kautta johon tarvitset vain älypuhelimen tai tabletin. Arviokäynti tai Hansa in Home palvelun suosittelemme toteutettavaksi jotta saamme kokonaiskuvan tarpeesta tarkan tarjouksen antamiseen.Kun muutat EU:n sisällä

Hansa hoitaa muuttosi korkealla ammattitaidolla ja erinomaisella palvelulla koosta riippumatta. EU:n sisällä hyödynnämme laaja-alaisesti erilaista muuttoihin sopivaa kalustoa muuton koon mukaan. Jotta muuttosi sujuu jouhevasti varaa aikaa riittävästi. Odotamme tarjouspyyntöäsi 3-5 viikkoa ennen suunniteltua muuttoajankohtaa.

Voit varata meiltä palveluneuvojan henkilökohtaisen käynnin tai voimme suorittaa kotisi kartoituksen videoneuvottelu palvelumme Hansa in home palvelun kautta johon tarvitset vain älypuhelimen tai tabletin. Arviokäynti tai Hansa in Home palvelun suosittelemme toteutettavaksi jotta saamme kokonaiskuvan tarpeesta tarkan tarjouksen antamiseen.

Muistathan että EU:n sisäisissä muutoissa rajoituksen alaisia tuotteita joista pitää ilmoittaa tullille on esim. alkoholi.Ohjeita ja lomakkeita:

 

Pyydä lisätietoa ja linkit Tullin nettisivuille palveluneuvojaltamme tai lisää pyyntö tarjoukseesi.

"Äidin muutto tänne Sveitsiin sujui hienosti. Palvelu Valkeakoskella, pakkausapu ja neuvot tulivat uudestaan ja uudestaan väsymättömästi."

Helga Dill, Sveitsi

"Kuljettajan ammattitaito lastaajana oli silmiinpistävän hyvää ja porukan yhteistyö oli aktiivista ja asiallista."

Sakke, muutto Brysselistä Suomeen

"Haluan vielä muistuttaa, että kiitätte muuttoporukkaanne ja kuljettajaa ihan erityisesti puolestamme loistavasta palvelusta."

Pauliina